Current accelerator: collider.io

GROCERY

Onze oplossing biedt een intelligente prijsassistent voor de Retail Category Manager. De tool helpt bij het automatiseren van prijsveranderingen, promoties en test vs. controle-experimenten.

ELEKTRONICA

Onze oplossing helpt u concurreren op de transparante concurrerende markt. Onze algoritmen bepalen automatisch de competitieve intensiteit en de optimale prijzen in realtime.

SPORTARTIKELEN

We beheren prijzen op basis van concurrentie, voorraadniveaus en seizoensgebondenheid. De tool kan helpen bij het beheer van automatische afbetalingen en het identificeren van kansen om te promoten.

GROCERY

ELEKTRONICA

who_we_are

Wie we zijn

RapidPricer helps retailers to increase margin and reduce waste by automating pricing and promotion in real time unlike traditional consulting solutions.

Het is onze bedoeling ervoor te zorgen dat de prijs van elk product voor elke klant, elke keer, klopt.

Podcast

Capture

ONZE EXPERTISE

Praktische oplossingen voor retailprijzen met de nieuwste technologie.

PRIJZENDE EXPERTISE

Ons kernteam brengt de ervaring van consulting over prijs- en merchandisingstrategieën voor enkele van de grootste retailers over de hele wereld met zich mee.

AGILE INNOVATION

Wij bieden retailers de mogelijkheid om snel te innoveren. We bouwen tools om de samenhangende kennis van retailprijzen aan te vullen met de kracht van artificial intelligence.

Store Clerk Restocking Shelves --- Image by © Randy Faris/Corbis

Making an impact across verticals.

Fresh Produce
Grocery
Electronics Retail
Meat
Retail-Strategy-Driven

Strategy Driven

Analysegebaseerd framework voor bedrijfsstrategie.

Hoewel de algoritmen zijn gebouwd om merchandising-outputs automatisch uit te voeren op basis van de input van real-time data, zijn de regels en beperkingen van het systeem ontworpen om het gewenste resultaat te bereiken dat is ingesteld door het managementteam van uw bedrijf.

HEEFT U NOG VRAGEN?

Wilt u meer weten over onze technologieën of producten? Stuur ons uw vragen per e-mail en we zullen ze graag voor u beantwoorden.

KLAAR OM TE KOPEN?

Klaar om uw prijsbeslissingen te automatiseren met de kracht van Artificial Intelligence? Stuur ons een bericht en we nemen graag contact met u op.

EEN PARTNER WORDEN

Interesse om met ons samen te werken als een consultingpartner of leverancier van technologieoplossingen? Neem contact op met ons business development-team

Copyright ©2018 RapidPricer B.V. All rights reserved.

nl_NLDutch
en_USEnglish nl_NLDutch